fbpx

Доставки и плащания

Уважаеми клинети,
Доставката на поръчаните от Вас стоки се осъществява с куриерска фирма Еконт Експрес. Има два начина за получаване на пратките: „До Адрес“ или „До Офис“ с наложен платеж.
– „До Адрес“ –
Посочвате конкретен от Вас адрес, на който ще Ви е удобно да се срещнете с доставчика, той да Ви предаде пратката, а Вие да му заплатите дължимата сума.

„До Офис“ – Пратката се доставя до избрания от Вас куриерски офис на Еконт Експрес. Работното време на повечето офиси на Еконт е от 9:00 – 18:00ч (в събота до 13:00ч.)

Важно: Всички изпратени поръчки от нас пристигат с опция „преглед и тест“ преди да заплатите дължимата сума!

Важно: Онлайн магазин “Promixfishing.com” обработва поръчки, които са изпратени от 8:00 до 17:00ч. всеки делничен ден (Събота и Неделя магазинът НЕ изпълнява поръчки).Поръчки изпратени събота и неделя се изпращат в понеделник. Поръчки изпратени след 17:00ч. се обработват и изпращат на следващия ден! Поръчки НЕ се изпращат в почивни и празнични дни (официални неработни дни)!

!!! ОТСТЪПКИ !!!
В следващите редове ще Ви запознаем с отстъпките, които е възможно да използвате:

I. Безплатна доставка за поръчки на стойност НАД 100 лв и ДО 3 кг тегло. Безплатната доставка важи само за пратки, които са адресирани за получаване „До Офис“ на Еконт Експрес. Безплатната доставка НЕ важи за пратки, които са адресирани „До Адрес“ на получателя.

II. Условия за ползване на отстъпка:
– При стойност на поръчката
НАД 100лв – 5% отстъпка от сумата + безплатна доставка.
– При стойност на поръчката
НАД 300лв – 8% отстъпка от сумата + безплатна доставка.
– При стойност на поръчката
НАД 500лв – 10% отстъпка от сумата + безплатна доставка.
– При стойност на поръчката
НАД 1000лв – 15% отстъпка от сумата + безплатна доставка.

ВАЖНО: Отстъпки и намаления НЕ важат за продукти, които вече са намалени или са в промоция!

ВАЖНО: Условията за ползване на отстъпката НЕ важат за СОНАРИ, ЛОДКИ, ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ИЗВЪНБОРДОВИ ДВИГАТЕЛИ! Отстъпките на дадените артикули са различни!