Електрически двигател Minn Kota Riptide Powerdrive 55 lb

Електрически двигател Minn Kota Riptide Powerdrive 55 lb

Цена

Original price was: 3490,00 лв..Current price is: 3141,00 лв..

Обработваме поръчки в същия ден от 08.00 до 15.00 часа. 

Може да харесате:

Електрически двигател Minn Kota Riptide Powerdrive 55 lb  Riptide PowerDrive заема мястото на един от най-доверените модели електрически двигатели за солена вода, като печели през годините уважението на риболовците, които търсят надеждна работа в съчетание с интелигентни функции за управление. Снабден със здрав и елегантен монтаж, оборудван с арсенал от полезни иновации и включващ интуитивно Micro дистанционно управление, не е трудно да се разбере защо е изградил такава популярност. Пуснете на вода вашата лодка с увереността, която която получавате от продуктите, носещи името Minn Kota.

Ключови характеристики

Deploy-Assist Lever – Потапяйте и прибирайте мотора с лекота и безопасно. Просто натоснете лостта на стойката, за да прилъзнете вашия мотор във водата.

Advanced GPS Trolling System: Най-доверената навигационна система за риболов. Powerdrive използва вграден GPS за контрол на функции, които ви държат винаги близо до рибата. Set Spot-Locks, записани маршрути, control speed and steering и още много. Minn Kota прави позиционирането на лодката автоматично, като вие лесно може да поемете контрол от Micro Remote дистанционното.

Бутон Push to test battery meter – с едно натискане на бутон може да видите информация за състоянието на батерията.

Усъвършенствана защита от корозия: Корпусът на долния блок при Riptide® e предварително подготвен с песъкоструйна обработка, след това покрит с алуминий, за да се предотврати вероятността от окисляване и ръжда. Последният слой на прахово боядисано покритие осигурява максимална защита.

Digital Maximizer™: Дава до 5 пъти по-дълъг пробег с едно зареждане на акумулатора. Позволява на мотора да набере точната скорост, като използва само толкова мощност, колкото е необходима, като помага за запазване на батерията ви за по-дълго време.

Power Prop (MKP-37): Мощна перка, която може да ви преведе през всеки риболовен сценарий в открити води.

Indestructible Composite Shaft – В сърцето на вашият мотор е изключително здравата ос от композитни материални с доживотна гаранция от Minn Kota.

Cool, Quiet Power: Моторът не загрява и работи изключително тихо.

Комплектът включва: Riptide PowerDrive 55 lb. 54″ Motor; Micro дистанционно управление MKP-37 Prop и комлект; за монтаж.

Гаранция: 2 години.

Подобни продукти

Име *
Имейл *
Телефон
Продукт
Запитване
Политика за поверителност *