Макара Shimano Stella 2500SHG FK – 2022

Макара Shimano Stella 2500SHG FK – 2022

Макара Shimano Stella 2500SHG FK – 2022

-Размер: 2500 -Тегло: 205гр -Предавателно число: 5.8:1 -Максимален драг: 4кг -Капацитет на шпулата: 0.16мм/150м -Обиране на влакно за 1 оборот: 86см -Лагери : 12 + 1

Цена

Original price was: 1463.00 лв..Current price is: 1388.00 лв..

Изчерпан

Обработваме поръчки в същия ден от 08.00 до 15.00 часа. 

Може да харесате:

Макара Shimano Stella 2500SHG FK – 2022 “Черешката на тортата” от Shimano за 2022г. е вече тук! В макарата са вградени допълнителни технологии, които я правят много по – добра от старата версия, много по – издръжлива и приятна. Новата Stella предлага невиждана до сега работа и ще впечатли и най – взискателните риболовци. Ако сте риболовец, който желае най – доброто, без никакъв компромис, то Shimano Stella FK 2022 е вашият правилен избор. Stella FK преминава през няколко еволюционни промени, което включва нов дизайн и повече технологии. Промените са направени във всички части на макарата. Тези подобрения ще направят риболовния ви излет по-ефикасен, по – ефективен и с повече удоволствие. Макарата е наречена от специалисите на Shimano “Infinity Evolution“, тоест “Безкрайна еволюция”.
Трите нови технологии също са наречени “Infinity“:
– Infinity Xross – Предлага по – дълъг живот на предавките от този на макарите с HAGANE GEAR. Това Ви дава повече издръжливост и сигурност.
– Infinity Loop – Супер бавна осцилационна система с подобрено навиване на влакното. Това намалява до минимум триенето на влакното при кастинг, подобрявайки разстоянието, на което хвърляте.
– Infinity Drive – Допринася за мощното въртене, което в същото време е за леко усещане, дори когато навивате големи примамки.
Anti-Twist-Fin системата, която е включена в Stella FK ще се погрижи за перфектното навиване на влакното, тя контролира напрежението върху линията, която минава през ролката на бигела.
Системата Duracross, предлага наистина гладко усещане на аванса, издръжливост, а също така е достатъчно мощен, за да забие куката в устата на рибата при засечка.

  • Shimano Hagane
    Основното зъбно колело e изработено от едно цяло парче метална сплав, посредством технологията на Shimano  HAGANE за студено формоване, без допълнителна обработка.Това осигурява гладкост, здравина, лекота и сила в самото сърце на макарата.
  • Ново проектиран механизъм за отваряне и затваряне на бигела. Широк ъгъл на отваряне и механизъм предотвратяващ самозатваряне по време на замятане.
  • Shimano Silentdrive
    Основният дизайн на цялото тяло и частите свързани с движението, се преразглеждат един по един. Изцяло са елиминирани фините разхлабвания, празнини, шейкове между части и детайли. Целевите области за подобрение включват задвижващо зъбно колело, червячен вал, шпилка на червячния вал, зъбно колело на червячния вал и така нататък. Постигнато е изключително гладко и безшумно въртене.
  • Shimano X Protect
    Специално изградена лабиринтна структура от няколко зъба с добавена смазка между тях,предотвратява навлизането на вода между ротора и тялото на макарата. Едновременно с това се елиминира съпротивлението при триенето между тези два елемента.
  • X-SHIP – специално разработена система на предавката от множество елементи които увеличават силата и моща.Посредством по-големия диаметър и централното разположение на основното зъбно колело и предавката, от дръжката към ротора на макарата се прехвърля по голяма мощ. Предавката от своя страна се поддържа от два ролкови Shimano ARB лагера за допълнителна стабилност.
  • Shimano Micromodule II – уникална технология на Shimano подобряваща формата и гладкостта на зъбите и зъбните колела. Съвършен дизайн на елементите. Преследвайки идеалната форма и гладкост е постигнато много ниско ниво на шум и плавно движение на предавките.
  • Long stroke spool – Издължената форма на шпулата и скосените ръбове, подобряват с 4% полетното разстояние.

Подобни продукти

Име *
Имейл *
Телефон
Продукт
Запитване
Политика за поверителност *