fbpx

Правила и условия

Уважаеми бъдещи и настоящи клиенти,
Внимателно прочетете Условията за ползване на онлайн магазин „Promixfishing.com”, преди да започенете да го използвате. Настоящата страница съдържа общите условия за ползване на сайта, съгласно които Промикс ЕООД осъществява връзка с потребителите посредством онлайн търговия с риболовни принадлежности.

I. Защита на личните данни – Всички публикувани от потребителя лични данни се съхраняват по реда на регламента засягащ ”Oбщите правила за защита на личните данни”. Промикс ЕООД се задължава да използва личните данни на Клиента, само и единствено за целите, предвидени от настоящите Условия за ползване.
Промикс ЕООД се задължава да не разкрива личните данни на Клиента на трети лица, освен ако не е получил изрично разрешение от него за това или информацията трябва да бъде предоставена на съответните власти по силата на българското законодателство.
Промикс ЕООД се задължава да използва личните данни на Клиента само за следните цели:
– Обработка на клиентска поръчка.
– Статистически цели, за подобряване на функционалността на магазина.
– Ако клиентът се съгласи да бъде информиран за нови продукти и промоции.

II. Срок на доставка – Срокът на доставка е 1 (един) работен ден от подаването на поръчка, ако разполагаме с дадения продукт на склад. Ако продуктът не е на склад, ние ще се свържем с вас, за да Ви информираме, кога даденият продукт ще бъде наличен при нас.
Ако дадени поръчки са изпратени
СЛЕД 17:00ч, ще бъдат обработени и пуснати по куриер на следващия ден! Ние се стараем да изпратим поръчаната стока във възможно най–кратък срок.

При оформяне на поръчка от Клиента трябва:
– Да бъде въведен актуален и валиден адрес, както и актуален и валиден телефон.
– Да финализира поръчката чрез натискане на бутон „Приключване на поръчката“.
– След получаването на валидна поръчка, ние ще се свържем с вас, за да ви уведомим, че сме приели поръчката.
– Чрез поставяне на отметка в полето „Съгласен съм с условията за ползване“, Клиента се съгласява с настоящите Общи условия за ползване.
– Всички цени на продуктите, които са качени в сайта са с включен ДДС.

III. Рекламация и връщане на стока – Според закона за защита на потребителите (ЗЗП), Клиента има право да върне стоката закупена от нас в рамките на 7 (седем) работни дни след закупуването, без изрични основания за това, стига състоянието на стоката да бъде същото, като в момента на получаването и (включително ненарушена опаковка!). Разходите по връщането на стоката се поемат от Клиента.
На рекламация, подлежат стоки които не отговарят на изискванията за качество, посочени в сайта или упътванията за използване. В случай че Клиента се е опитал сам да ремонтира или умишлено е повредил стоката, няма право на отказ.

ВАЖНО! В СЛУЧАЙ ЧЕ УСТАНОВИТЕ УВРЕЖДАНЕ НА ПРАТКАТА СЛЕДСТВИЕ НА ТРАНСПОРТА – НЕ ТРЯБВА ДА ЗАПЛАЩАТЕ НАЛОЖЕНИЯ ПЛАТЕЖ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪСТАВЕН ПРОТОКОЛ ОТ КУРИЕРА! ТОВА ВАЖИ САМО И ЕДИНСТВЕНО, АКО НА МЯСТО УСТАНОВИТЕ ЩЕТАТА ПО ПРОДУКТА.

IV. Общи условия за ползването на онлайн магазин „Promixfishing.com”.

1. Поръчки на нашия онлайн магазин се приемат ДЕНОНОЩНО и ЦЕЛОГОДИШНО.
2. Доставките се извършват само и единствено на територията на Република България.
3. Гаранция имат
САМО артикулите, за които тя е изрично спомената в описанието на продукта.
4. В описанието на стоката е описана цената, характеристика и информация за стоката, целяща подпомагането на Вашия избор.
5. Поръчки не се изпращат в почивни и празнични дни.
6. Поръчки не се приемат при неправилно попълване на данни на получателя.
7. При приемането на поръчката се убедете, че тя е неповредена, смачкана, счупена или с нарушена цялост. Ако забележете какъвто и да е проблем с пратката незабавно се свържете с Нас. Ако не можете да се свържете с нас, откажете пратката и напишете причина за отказа на товарителницата на пратката.
8. Плащането на продуктите се осъществява единствено с наложен платеж.
9. Разходите по връщането на даден артикул се поемат от Клиента.
10. За потвърждаването на поръчката Ви, ние ще се свържем с вас на посочения от вас телефон.
11. ПРОМИКС ЕООД си запазва правото без предупреждение да извършва промени свързани с дизайна на сайта, така и в неговата функционалност, промени свързани с публикуването на нови артикули, техните снимки и техните описания, премахване на изчерпани артикули или промени на цените на дадени артикули.
12. Всички публикувани цени в сайта са с включен ДДС и в български лева.

ЗА ВСЯКАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ИЛИ НА НАШИЯ ИМЕЙЛ АДРЕС В СЕКЦИЯ „КОНТАКТ“.